Create Your Own Contests at ShortStack.com

Image

Rich Text

Opleiding

Ben jij creatief, precies, geduldig, sociaal en niet te vergeten ondernemend? Dan is nagelstyliste het beroep voor jou!

Of het nu gaat om een basisopleiding nagelstyling met acryl of gel, een volledige vakopleiding of een combinatie opleiding, Beauty Company kan het jou allemaal aanbieden!

Bij het samenstellen van ons onderwijsprogramma hebben wij gekeken naar wat de essentiële theorie en praktische vaardigheden zijn voor jou om als volwaardig nagelstyliste te kunnen slagen. Hierbij is er een perfecte combinatie gemaakt tussen deze twee vaardigheden en kunnen wij een volledig onderwijsprogramma aanbieden.  

Onze docenten zijn goed geïnformeerd, geduldig en blijven hun kennis en vaardigheden op het gebied van nagelstyling en educatie verbeteren en vernieuwen om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Naast klassikaal hebben wij ook een systeem ontwikkeld waarbij je via een online programma kan worden ondersteund. Hierdoor beschik je over referentiemateriaal om op terug te vallen. We zijn super enthousiast om jou in onze klas te mogen ontvangen!

Info

  • Je hebt 1 dag of 1 avond per week les.
  • Na inschrijving ontvang je (ongeveer 1 week voor de start van de opleiding) een schema waarin staat wanneer je wat gaat doen en op welk tijdstip je een model nodig hebt.
  • Voor iedere les heb je een model nodig, de verantwoordelijkheid van het regelen van modellen ligt bij jou.
  • Het uitgebreide startpakket bevat alle producten die je nodig hebt voor de opleiding.
  • Je inschrijving is definitief zodra we de betaling hebben ontvangen.
  • Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je binnen 2 werkdagen een factuur voor de betaling van je les en evt. lespakket.

Meer info over de opleidingen en workshops kunt u hier vinden 

Rich Text

Kies je opleiding: 

feature icon 1

feature icon 2

feature icon 3

Powered by ShortStack