Image

Rich Text3

 

HARDLOOPMIX

Elke maand maakt Sport DJ KES een nieuwe hardloopmix. Deze muzikale energieboost bestaat uit nieuwe populaire dance platen en hardloopklassiekers. Lekker voor het hardlopen of een andere work out!

 

Rich Text

Downloaden? Vul even het formulier in.

Wil je de bestaande hardloopmixen graag downloaden? Vul even je gegevens in en ik stuur je morgen een e-mail met downloadlinks voor de laatste hardloopmixen. Na aanmelding krijg je ook elke maand een e-mail als de nieuwe mix uit is. Lekker makkelijk!

Newsletter

Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden over de hardloopmix en eventueel hardloopevenementen waar ik als Sport DJ KES draai. Als je geen informatie meer wilt ontvangen, dan kun je dit in elke e-mail aangeven door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken. Of je kunt contact met me opnemen via info@kesmusic.nl, waarna ik je gegevens handmatig verwijder. Je gegevens worden met respect behandeld en niet zonder toestemming met derden gedeeld. Ik gebruik Mailchimp voor de verwerking van de automatisch verstuurde e-mails. Door de gegevens in dit formulier te verzenden, ga je akkoord met het delen van de gegevens met Mailchimp. Hun privacybeleid en voorwaarden zijn na te lezen op de website mailchimp.com

Rich Text2

DISCLAIMER: De @Loopmaatjes Hardloopmix is een mix van populaire dance nummers. De hardloopmix geeft geen advies voor het ideale pasritme, hartslag of snelheid en is zodoende niet bedoeld om één van voornoemd aan de snelheid van de hardloopmix aan te passen.

Rich Text2

 

Sport DJ KES

Ook bij verschillende hardloop events kun je de motiverende beats van Sport DJ KES horen. Langs de route moedigt hij deelnemers aan vanuit één van zijn opvallende DJ wagens: GlitterGolf of DJ truck Beatford. Volg de activiteiten van Sport DJ KES op facebook.com/SportDJKES of Twitter @sportdjkes

 

 

Create your own contest for free with ShortStack