Image

Rich Text3

 

@LOOPMAATJES HARDLOOPMIX

Elke maand maakt Sport DJ KES een nieuwe hardloopmix. Deze muzikale energieboost bestaat uit nieuwe populaire dance platen en hardloopklassiekers. Ideaal om op hard te lopen!


Rich Text

Downloaden? Vul even het formulier in.

Wil je de bestaande hardloopmixen graag downloaden? Vul even je gegevens in en ik stuur je morgen een e-mail met downloadlinks voor de laatste hardloopmixen. Na aanmelding krijg je ook elke maand een e-mail als de nieuwe mix uit is. Lekker makkelijk!

Newsletter

Rich Text2

DISCLAIMER: De @Loopmaatjes Hardloopmix is een mix van populaire dance nummers. De hardloopmix geeft geen advies voor het ideale pasritme, hartslag of snelheid en is zodoende niet bedoeld om één van voornoemd aan de snelheid van de hardloopmix aan te passen.

Rich Text2

 

Sport DJ KES

Ook bij verschillende hardloop events kun je de motiverende beats van Sport DJ KES horen. Langs de route moedigt hij deelnemers aan vanuit één van zijn opvallende DJ wagens: GlitterGolf of DJ truck Beatford. Volg de activiteiten van Sport DJ KES op facebook.com/SportDJKES of Twitter @sportdjkes

 

Wat is @Loopmaatjes?

@Loopmaatjes is de grootste en gezelligste online hardloopcommunity van Nederland en België. Doel is elkaar motiveren, informeren, steunen op social media en ontmoeten bij Twitterrun / hardloopevents. Volg ons op Twitter en/of Facebook. #LoveRunning

 

Create your own contest for free with ShortStack