Image

Hoe werkt het

Duurzaam?!


Een overvolle stekkerdoos, stroomvretende apparaten, een niet zuinige auto…
Wat kan volgens jou anno 2017 op duurzaam gebied echt niet meer?

Upload jouw foto die binnen het thema ‘Duurzaam?!’ past en maak kans op één van de drie geldprijzen.

De ingezonden foto moet aan een aantal voorwaarden voldoen; vermelden van de locatie van de gemaakte foto (moet een locatie in Drenthe zijn) en moet passen binnen het gestelde thema. Lees voor deelname de regels en de voorwaarden hieronder. Iedere deelnemer mag één foto uploaden van maximaal 3 mb.

Hoe werkt het?

Vul hieronder de verplichte velden in of meld je aan met facebook. Kies vervolgens de foto waarmee jij deelneemt en upload deze. De jury beoordeelt de ingezonden foto’s en kiest daaruit de drie winnaars.

Inzenden kan tot dinsdag 11 april 23.59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 11 april en ontvangen daarvan persoonlijk bericht. De prijzen worden op 13 april tijdens Hét Duurzaam Drenthe Event uitgereikt.

Entry Form

Deze actie is geenszins gesponsord, gesteund of beheerd door, of geassocieerd met, Facebook. Je verstrekt jouw gegevens aan ‘Het Duurzaam Drenthe Event’ en niet aan Facebook. De gegevens die je verstrekt worden alleen gebruikt door Het Duurzaam Drenthe Event en Drenthe In Transitie.

Entry Count

Share

Deel de fotowedstrijd met vrienden!

Countdown

0 0 0
Powered by ShortStack